Hopp til innhold
125 år

Ket Iren Lødemel

Musiker

Ket Iren Lødemel har studert ved Barratt Dues Musikkinstitutt og var ferdig utdannet pianist og pedagog i 1990. Hun er frilanser og har jobbet ved flere scener, i hovedsak ved Nationaltheatret og Riksteatret, som musiker, repetitør og kapellmester.

Ket Iren er en allsidig musiker og spiller foruten klaver en rekke andre instrumenter. Ved Nationaltheatret har hun bl.a. medvirket i flere oppsetninger av Reisen til JulestjernenFolk og røvere i Kardemomme by og Dyrene i Hakkebakkeskogen. Andre oppsetninger i utvalg: FlaggermusenRomeo og JulieRockeulven og Ronja Røverdatter. Ved Riksteatret har hun bl.a. medvirket i My Fair LadyWest Side StoryAnnie Get Your GunMowgliPippi og Nesegrevet. Hun har også vært engasjert av Det Norske Teatret i forestillingen Musikal Musical.

For sin medvirkning i forestillingen Tolvskillingsoperaen mottok hun Heddaprisen i kategorien "særlig faglig innsats” sammen med Per Chr. Revholt.

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...