Hopp til innhold
125 år

Fotograf: Tomas Nilsen

Nissenrevyen 2018

Nissenrevyen er årets beste skolerevy

«Endelig en revy som tør å krenke og som evner å lage god humor ut av det,» skrev Aftenposten. Gratulerer til Nissenrevyen som er kåret til årets skolerevy!

Hvert år legges det ned hundrevis av arbeidstimer, blodslit og engasjement i å lage skolerevy. Skolerevy er for mange starten på en karriere som scenekunstner. Derfor har Nationaltheatret, i godt samarbeid med sponsoren OBOS, de siste årene latt den beste revyen fra de videregående skolene i Oslo-området overta Hovedscenen.

Årets skolerevy 2018 er Nissenrevyen.

Juryen skriver:

«Vinneren av prisen for årets beste revy utmerker seg med intelligent og skarp humor. Den gir oss originale vrier på gjennomgangstemaer vi har sett på mange revyscener i år, som metoo og krenkelsessamfunnet. Vi liker at revyen evner å gjøre noen av sketsjene større og enda bedre ved å legge ut små hint og skape oppbygging gjennom forestillingen. Skuespillerne holder et svært høyt nivå. Spesielt imponerende er innslagene av improvisasjon både på scenen og utenfor. Dette er en revy som aldri tar pause fra underholdningen, og det er ikke snilt å kåre den til årets revy, det er helt fortjent. Vinneren er Nissenrevyen 2018 – Snill