Hopp til innhold
125 år

Fotograf: Øyvind Eide

Henrik Thoresen, Mariann Hole og Øystein Røger

– Det var helt magisk!

Blogger Henrik Thoresen møtte skuespillerne Mariann Hole og Øystein Røger i Ulven. Til avisa Varingen beskriver han møtet som en drøm – og litt som en «Askepott-feeling» 

Den teaterinteresserte bloggeren fra Nittedal fikk en stor drøm oppfylt da han besøkte Nationaltheatret og fikk intervjue to av skuespillerne i forestillingen Ulven.

Henrik Thoresen forteller at bloggen har hatt mange besøkende etter at han la ut videointervjuet med Mariann Hole og Øystein Røger.

Det er avisa Varingen som forteller om møtet.

– Dette er en drøm. At to skuespillere hadde tatt seg tid til å snakke med meg. Det var veldig god, avslappet stemning, veldig lite stivt, forteller han til Varingen.

I videointervjuet han gjorde til bloggen sin snakket de om forestillingen Ulven, som de to skuespillerne er aktuelle i, livet som skuespiller og teatret generelt.

Henrik Thoresen fikk seg også en overraskelse:

– De hadde bestemt seg for å sette meg helt ut. De spurte om jeg hadde vært her på en forestilling før. Nei, svarte jeg da, fordi billettene er for dyre. Så sa Mariann: «Jeg skal se hva jeg får ordnet med her i veska mi.» Så tok hun opp premierebilletter til Ulven, forteller Henrik Thoresen til Varingen.

Billettene var til premieren på Ulven, med begge skuespillerlagene.

– Og begge premierefestene!

Hele intervjuet kan du se på bloggen til Henrik Thoresen.