Main menu and utilities

Fotograf: Heddadagene

Heddadagene – en festival med scenekunst fra hele Norge

Opplev scenekunst fra hele Norge under Heddadagene – en hel uke fullspekket med forestillinger, arrangementer og fagprogram i Oslo 8.–17. juni. Og Nationaltheatret er selvfølgelig med!

Heddadagene er en festival som samler scenekunst fra hele Norge til en uke med forestillinger, arrangementer og fagprogram i Oslo. Festivalen arrangeres for andre gang sommeren 2018, og fra fredag 8. til søndag 17. juni kan du se mer enn 40 forestillinger i Oslo, fra mer enn 30 scenekunstinstitusjoner – fra Kristiansand i sør til Kautokeino i nord.

Festivalen avsluttes med utdelingen av Heddaprisen søndag 17. juni.

Her kan du besøke Heddadagenes egne nettsider.

18 forestillinger fra hele landet gjester Oslo under festivalen, og de åtte osloteatrene som er vertskap for festivalen presenterer også et mangfold av egne forestillinger. I tillegg vil det bli en rekke arrangementer for publikum i tilknytning til forestillingene, samt et omfattende fagprogram.

Nationaltheatret er selvsagt med på festivalen, og du kan oppleve to flotte gjestespill på teatrets scener: Rogaland teaters Orlando på Hovedscenen og 0+0=4 på Amfiscenen, et gjestespill fra Teater Ibsen, produsert av Sogn og Fjordane Teater.

I tillegg kan du oppleve flere av Nationaltheatrets egne produksjoner under festivalen. Se alt som skal spilles på Nationaltheatret under Heddadagene her!