Main menu and utilities

Main menu

Handlekurv

Fotograf: NT

Endringer i Nationaltheatrets spilleplan

Grunnet myndighetenes tiltak for å bekjempe koronasmitte, holder Nationaltheatret stengt. I tillegg gjøres det noen endringer i spilleplanen, for å sikre et godt tilbud med høy kunstnerisk kvalitet når dørene åpner igjen.

Som følge av den uoversiktlige situasjonen, og for å sikre at teatret kan tilby publikum et rikholdig repertoar av høy kunstnerisk kvalitet når vi åpner igjen, gjøres det noen endringer i spilleplanen i tiden som kommer. Det betyr at noen forestillinger får flere spilledatoer, mens noen tas ut.

Teater er en levende kunstform, og vi må frigjøre kapasitet, prøverom og kunstneriske ressurser, da forestillinger som skulle hatt premiere må holdes varme, samtidig som nye forestillinger skal begynne sin prøveperiode.

De aller fleste forestillinger som skulle vært spilt nå holdes varme og «klare», slik at de raskt kan presenteres for publikum så fort det lar seg gjøre. Dette gjelder:

Jordopphimlesang

Hamlet

Hen

Vildanden

Etter stillheten

Reform 97

Forestillingene Full spredning og Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake beholder sine planlagte premieredatoer og spilledager.

Forestillingen Over ævne må dessverre utsettes, fordi det av smittevernhensyn ble umulig å gjennomføre den kunstneriske visjonen som planlagt. Les mer her.

Det samme gjelder forestillingen Et stykke plastikk, som utsettes til 2022.

Disse forestillinger går dessverre også ut av repertoaret, og alle med billetter til disse forestillingene er varslet. Dette gjelder:
Linda Vista
Den kaukasiske krittringen
Grønlandsūtraen

Ta kontakt med billettkontoret på salg@nationaltheatret.no hvis du har spørsmål om disse endringene og hva de har å si for deg.