Main menu and utilities

Main menu

Heddadagene 2020

Programmet til Heddadagene 2020 – hele Norges teaterfestival – er lansert. Nationaltheatret er selvfølgelig med når festivalen går av stabelen 5.–14. juni 2020.

Heddadagene er hele Norges teaterfestival og samler et bredt spekter av scenekunst fra hele landet til en uke med forestillinger, arrangementer og fagprogram i Oslo. Festivalen er ung, men springer ut fra den godt etablerte Heddaprisen. Sammen med nominasjonene til Heddaprisen viser Heddadagene et tverrsnitt av bredden og mangfoldet som finnes i norsk scenekunst.

Her kan du se hele programmet for Heddadagene 2020, som går av stabelen i Oslo 5.–14. juni.

I årets festivalprogram fra Nationaltheatret finner du mangfold og bredde, i både sjanger, uttrykk og målgrupper. Programmet inkluderer gjestespillet Samhold søkes fra Kilden Teater og Konserthus, i tillegg til egenproduksjoner og samproduksjoner med både Riksteatret og Teater Innlandet. Det løfter viktig tematikk, som klima, bærekraft og likestilling.

Festivalprogrammet viser sjangeroverskridelser mellom poesi, teater og rock, og spenner fra store og komplekse hovedsceneproduksjoner til mindre scener. Det byr på klassikere for mennesker i vår tid, så vel som moderne klassikere for dagens unge.

Heddadagenes åpningsfest arrangeres i år på Nationaltheatret – hva kvelden vil inneholde er foreløpig en hemmelighet, så følg med for oppdateringer når det nærmer seg. Vi lover at det blir moro!