Hopp til innhold

Omvisning før forestilling

Vi tilbyr omvisninger for skoleklasser, folkehøgskoler og lærergrupper. Slå to fluer i en smekk – gå på lærerik omvisning på teatret med klassen din før eller etter at dere skal se forestilling! 

På Nationaltheatret tilbyr vi egne skoleomvisninger med rabaterte priser. Vi vil gjerne vite hva dere jobber med på skolen, om dere kanskje leser Ibsen eller Shakespeare, som vi kan flette inn som endel av omvisningen. 

Dere får oppleve Hovedscenen og se hva som produserer på våre teaterverksteder, samt lære om hvordan teater blir til. I tillegg vil vi formidle om den viktige kulturhistorien som ligger i Nationaltheatrets vegger; her vandret både Bjørnson og Ibsen, og dere vil få gå i deres fotspor og lære om våre store kunstnere på en spennende og inspirerende måte. 

Omviserne ønsker, så godt det lar seg gjøre, å legge til rette for skoleklasser og om det er spesielle ønsker for innhold i omvisningen. Til bestillingen kan man komme med ønsker, om det skulle være noe spesielt som kan legges vekt på, for ekspempel om forestillingen dere skal se eller andre tema som kan linkes til undervisningen på skolen.

Bestill skoleomvisning på epost: omvisning@nationaltheatret.no 

Pris skolegrupper: 600 kr.

Maks antall er 20 personer per omvisnign. Det legges til rette for hele klassetrinn som ønsker omvisning. Tidspunkt for gruppebestillinger avtales ved bestilling.

Se alle skoleaktiviteter

For skoler

Gjør teater til en del av undervisningen – ta med klassen din på forestilling og benytt vårt rike skolemateriell til forarbeid og etterarbeid i klasserommet.

Les mer

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...