Hopp til innhold

Fotograf: Nationaltheatret/Promethevs

Mimesis – studieprogram for næringslivet

Mimesis lederprogram er et samarbeid mellom Nationaltheatret og lederutviklingsfirmaet Promethevs. Gjennom fem samlinger jobber du med Promethevs konsulenter og Nationaltheatrets beste skuespillere og kan utforske deg selv og vokse i lederrollen.

Lederrollen er kanskje den rollen flest mennesker har en mening om. En leder hylles for handlekraft og kloke valg, og slaktes for å virke veik og for å ta gale beslutninger.

I møte med kjente klassikere fra verdensdramatikken får du verdifull kunnskap om kunst, kultur og historie. Du får brynet deg på utfordringer og vanskelige valg ledere til alle tider har stått overfor.

Skuespillere har alltid satt opp et speil for ledere, og skapt en verden ledere kan bryne seg på. I moderne lederteorier finner vi masse spor av klassiske perspektiver og problemstillinger ledere har stått i og brynt seg på.

I Mimesis får du alt dette på et fat. Det å delta på Mimesis er en verdifull investering du gjør for å utvikle din menneskelige og kulturelle kapital, slik at du kan spille ut potensialet i lederrollen fullt og helt. Ikke stykkevis og delt. Sammen med andre ledere får du et sterkt nettverk og en unik arena for læring og refleksjon i lederrollen.

For mer informasjon, kontakt leder for næringslivssamarbeid og sponsorat ved Nationaltheatret, Pernille Volle Bavridge på e-post eller telefon 93665190.

Les mer om Mimesis her 

To test a man’s character, give him power

Abraham Lincoln