Hopp til innhold

Bli med på workshop med Det sporadiske filmkollektivet 

Ikke i salg

Filmworkshop på Torshov

Bli med på workshop med Det sporadiske filmkollektivet 

Nå har du og elevene din mulighet til å være med på en engasjerende og lærerik filmworkshop på Torshovteatret. Det blir et unikt møte mellom etablerte filmfolk og elever som drømmer om lykkes i filmbransjen. Workshopen skal hjelpe elevene til å virkeliggjøre ideer og planer gjennom erfaringsbasert læring og praktisk veiledning om hvordan man lager film. Elevene vil også få mulighet til å se forestillingen 1984 i tillegg til en introduksjon til forestillingen som tar for seg forholdet mellom film og teater. 

Skuespillerne Nader Khademi og Janne Heltberg vil lede workshopen. De er begge del av Det Sporadiske Filmkollektivet som er et prisvinnende kollektiv med 17 medlemmer fra ulike faggrupper innenfor filmbransjen. Kollektivet har lang erfaring med foredrag og workshops på ulike arenaer rundt om i landet.

Arrangementet er gratis, og hvis elevene ønsker å se forestillingen får de også et sterkt redusert tilbud på 110 kroner per elev. Her gjelder førstemann til mølla prinsippet, så det er lurt å være tidlig ute.