Main menu and utilities

Kjøpsbetingelser

Her finner du kjøpsebetingelser for Nationaltheatret.

Kjøp av alkoholholdige drikkevarer

Ved kjøp av alkoholholdig drikkevarer avsjekker vi legitimasjon ved henting av varen.

Priser og betaling

Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr. Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhenging av valgt betalingsmåte. Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode. For forsendelse av bøker vil det tilkomme et gebyr for frakt.

Garantier og service

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

Leveransetid

Leveransetid oppgis i handlekurven under respektive fraktmetoder. Hvis en vare har avvikende leveransetid, oppgis det ved den respektive varen.

Pakker som ikke hentes

Hvis du velger oppkrav som fraktmetode vil varen ligge på ditt lokale postkontor i opptil 4 uker. Varer som ikke hentes innen denne fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til kr 150,-

Retur

Returfrakt må du selv bekoste med mindre varen er påvist defekt eller vi har levert feil vare. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare til deg.

Tilbakebetalingsplikt

Hvis du benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake din betaling for varen(e) senest 30 dager etter at vi har mottatt den i retur, eller hvis det gjelder en tjeneste senest 30 dager etter at vi har fått melding om at du ønsker å benytte angreretten. Deumå selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.

Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om deres rettigheter.