Hopp til innhold

Konsert: Ramonas Tea Party

Ramona’s Tea Party er nettopp det – en fest!

Power-pop-punkrockbandet fra Sandefjord med Ramona Lundberg i front på vokal og gitar fremfører gøyale selvskrevne låter om vaskemaskiner, ulvehunder, tannlegebesøk og andre viktige fenomen i tenåringslivet.

Ramona’s Tea Party leverer sprett og farger i et forrykende sceneshow, som i det siste året har utfoldet seg på scener både nord og sør i landet, sammen med norske artister som blant annet Ida Maria, Oslo Ess og The Dogs.

I 2022 var bandet å finne på både Kanalrock, Rockefeller og i Tyskland. De selvgjorte utgivelsene «Brew-Up!» (EP fra 2020) og «Steep For X Minutes» (LP fra 2021) er tilgjengelige på ethvert strømmetjeneste-hjørne, og 2. opplag av vinylen er akkurat kommet!

Visningstider
Varighet og pauser
1 time uten pause
Advarsler
Billettpris: 130,-

Dette er Ramona’s Tea Party:

  • Ramona Lundberg (vokal og gitar)
  • Christopher Haugan Lyngedal (gitar)
  • Espen Severin Høksnes (bass)
  • Lutz Lundberg (trommer)

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

I vår er det på Økernsenteret det skjer! Bli med på debatter, konserter, UngKveld-er og et titalls introer til forestillingen Døden på Oslo S!

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg