Hopp til innhold
125 år
Sigrid Strøm Reibo

Introduksjon til Peer Gynt (FR)

Selv om Henrik Ibsen skrev Peer Gynt i 1867, har stykkets tittelrolle mange av de samme egenskapene vi forbinder med mennesker av det 21. århundre. Var Peer en mann forut for sin tid?
 
Peer styrer unna ting han synes er vanskelig, er konfliktsky og har angst for å binde seg til noe eller noen. Han ser på ansvar, lojalitet og forpliktelse som noe hemmende, heller enn noe utviklende. Hvem var han – og hvem er han?
 
Regissør Sigrid Strøm Reibo holder introduksjon til Peer Gynt (FR) i forkant av forestillingen som gjester Ibsenfestivalen fra Normandie.
 
Reibo er husregissør ved Nationaltheatret og har to ganger vunnet Heddaprisen for beste regi. Sommeren 2017 og 2018 iscenesatte hun Peer Gynt på Gålå.
 
Introduksjonen er gratis og åpen for alle. Det er både sitte- og ståplasser til publikum. Husk å melde deg på for å sikre deg plass.
Visningstider
Scener
Publikumsfoajéen
Varighet og pauser
20 minutter

Les mer om forestillingen

Forestilling
Peer Gynt

Peer Gynt (FR)

Opplev Peer Gynt i storslått, fransk drakt på Hovedscenen, med en scenografisk konstruksjon som maner frem både norsk natur og en forlatt fornøyelsespark.

Les mer
Forestilling
Erik Ehn som Peer Gynt i Dramatens oppsetning.

Peer Gynt (SE)

Møt den rastløse og udugelige Peer, som reiser verden rundt for å finne seg selv, i stjerneregissør Michael Thalheimers iscenesettelse.

Les mer

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...