Main menu and utilities

Main menu

Min Side
Handlekurv

Frokostmøter

Hva er vel bedre enn å starte dagen med faglig påfyll, kaffe og litt kunst og i tillegg rekke jobb? Nationaltheatrets frokostmøter starter kl 08.00, da kommer du deg på jobb i tide, etter et inspirerende startskudd på dagen.

Nationaltheatret samarbeider med en rekke sentrale aktører i det offentlige ordskiftet om å lage engasjerende og aktuelle frokostmøter med utgangspunkt i teaterstykker som berører viktige verdidebatter i samfunnet. Frokostmøtene er ingen direkte drøfting av kunsten, men lar seg inspirere av tematikk fra stykkene som spilles på scenen. Noen av våre samarbeidspartnere er Universitetet i Oslo, Antirasistisk senter, Econa, Framtiden i våre hender og tankesmier som Agenda, Civita, og Manifest. 

Frokostmøtene våre gir føde for hjernen, du blir utfordret av nye perspektiver og refleksjoner, samtidig som du nyter en kopp kaffe og lett frokost.

Digitale teatersalonger

På grunn av koronasituasjonen kan vi inntil videre dessverre ikke ha publikum tilstede på frokostmøtene, men vi strømmer de live på Facebooksiden vår. Opptaket av frokostmøtene vil også bli liggende tilgjengelig en stund i etterkant.