Teaterskole på teams

Opplev magiske Nationaltheatret - direkte fra ditt eget klasserom

Bli med på Nationaltheatrets digitale oppdagelsesferd uansett hvor dere befinner dere i Norge! Passer for 4. til 7. trinn.

Velkommen til et unikt møte mellom skoleelever og Nationaltheatrets egen teaterformidler! Elever og lærer får bli med inn på teatret via Teams og oppleve hvordan teater blir til.

Teaterformidleren viser frem gøyale kostymer, rare rekvisitter og elevene får høre om Ibsen, Bjørnson og den dramatiske starten til Nationaltheatret i 1899. Elevene får også lære om alle de ulike yrkene som finnes på et teater; fra skredder til sufflør, fra lysdesigner til møbelsnekker.

Inkludert i påmeldingsbilletten får dere også gratis tilgang til filmet versjon av teaterforestillingen Den utrolige historien om den kjempestore pæra på National Digital. Denne kan dere se sammen i klasserommet når det passer dere.

Én billett inkluderer hele klassen din

Se alle datoer
  • Kjøp billett
  • Kjøp billett

Passer for 4.–7. trinn.

Lærer og skoleklasse får et eget Teams-møte med teatrets formidler, samt tilgang til en av våre digitale forestillinger med på kjøpet.

Opplegget varer i ca. 50 minutter.

 

Praktisk informasjon

  • En påmeldingsbillett til Teaterskole på Teams koster kr 800,- og inkluderer Nationaltheatrets digitale teaterskole (varighet ca. 50 minutter) og en digital forestilling av Den utrolige historien om den kjempestore pæra (verdi kr 1.800,-)
  • En påmeldingsbillett inkluderer alle elever i din klasse. Øvrige klasser på samme trinn kan også inkluderes i samme påmeldingsbillett, maksgrense er tilsammen tre skoleklasser på samme påmeldingsbillett.
  • Teaterformidler kontakter påmeldt klasse for å sette opp Teams-møte, og for å gi lærer tilgang til den digitale forestillingen.
  • Lærer er aktivt med i klasserommet mens opplegget pågår, og hjelper til med å skru på PC-mikrofon og genrelt med dialogen mellom elever og formidler.
  • Husk å teste smartboard/projektor med god lyd i forkant til Teamsmøtet, slik at alle i klasserommet får alt med seg.
  • Opplegget varer i ca. 50 minutter.