Main menu and utilities

Main menu

Et tre, et barn og et flykrasj

Samtidskunstner Vibeke Tandberg debuterer som dramatiker med et stykke om en uhåndterlig virkelighet som blir til vill fiksjon.

Kam og Mak står i hagen og ser på noe under et tre. Noe som trenger mat, saft og et navn. Noe som ler og smatter. Eller hveser det? Innimellom gir treet en behagelig beskyttelse for sola. Andre ganger sperrer det for utsikten. Det unge parets liv og handlinger blir til uhåndterlige størrelser i et rom hvor fortid og fremtid flyter inn i hverandre og hvor katastrofen ulmer under overflaten.

Stykket Hunder er kunstner og forfatter Vibeke Tandbergs debut som dramatiker. Tandberg er en av våre største samtidskunstnere og er for mange kjent for sine ikoniske fotografier. De siste årene har hun markert seg som forfatter – hun romandebuterte med boken Beijing Duck i 2012 og har siden gitt ut fire romaner og en essaysamling.

Som Kam og Mak møter du skuespillerne Henriette Marø og Sigurd Myhre, som sammen med regissør Runar Hodne og musiker og komponist Lars Petter Hagen, iscenesetter Tandbergs nye stykke på Malersalen. Om det som er, det som kan bli og det som aldri ble.

Video

  • – Jeg tenker ikke mening

    Se intervju med dramatiker Vibeke Tandberg om Hunder.

Produksjonslag

Produsent: Kirsti Holm-Glad.

Inspisient: Claudio Aiello. Sufflør: Ingvild Gjerstad. Scenemester: Julian Bendik Madsø. Lysmester: Phillip Isaksen. Produksjonsansvarlig kostymer: Cathrine Engehagen Bråthen. Rekvisitør: Ada Behn. Informasjonsansvarlig: Åsta Hoem Hagen. Markedsansvarlig: Trine Sandrine Syrrist.

Pressebilde

Hunder

Sigurd Myhre og Henriette Marø.

Foto: Vibeke Tandberg.

Last ned bildet her