Main menu and utilities

Den ukjente Bergman

Hva gjør vi med våre dypeste hemmeligheter? Hva gjør de med oss?

Liv Ullmann er tilbake i Norge, nå som regissør for teaterversjon av Ingmar Bergmans Enskilda samtal. En historie hun allerede har filmatisert med stor internasjonal suksess. 

Det handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle – en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser så stor glede og så dyp fortvilelse i våre liv. 

Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor, og med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Bergmans egne dagbøker har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scenen. – Det er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter. Men mest av alt handler det om hvem våre hemmeligheter gjør oss til, sier Liv Ullmann. 

Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen vil gå uberørt fra dette møtet med regissøren og manusforfatteren Liv Ullmann og hennes håndplukkede skuespillerensemble.

Sagt om forestillingen

Anmeldelser

 • «... so brutally honest that it makes audiences gasp»

  The Washington Post
 • «National Theatre of Norway's PRIVATE CONFESSIONS a searing, unforgettable celebration of Ingmar Bergman's genius»

  BroadwayWorld.com
 • «Especially riveting are the confession scenes between Marte Engebrigtsen as Anna and Mattis Herman Nyquist as husband Henrik. If you love the art of acting, these scenes alone will make this show worth your while.»

  DC Theatre Scene
 • Terningkast fem

  «Gedigent fra Ullmann»

  VG
 • Terningkast fem

  «Magisk og trollbindende»

  Dagsavisen
 • Terningkast fem

  «Følelsesladd teater»

  Dagbladet