Main menu and utilities

Main menu

Eid av Oslo Kommune

Av Sofia Knudsen Estifanos

Et eventyr

Hvis systemet eier ordene, eier systemet også deg.

Eid av Oslo kommune er en slampoesi-teaterforestilling av og med Sofia Knudsen Estifanos. En forestilling for unge voksne og voksne unge om ord, identitet og historiefortelling. Om hvordan ord har makt til å både bekrefte og ta fra deg hvem du selv opplever at du er. Om hvor rart og forvirrende det kan være å manøvrere seg gjennom en jungel av fortellinger som er laga om men ikke nødvendigvis av den de beskriver. Om å være massevis av «litt», men ikke «nok» noe som helst. Og om å være ei Prinsesse som er Jævlig. Lei. Av eventyr.

Forestillingen er produsert av Jovialkontoret i samarbeid med SPKRBOX og er støttet av Kulturrådet og Dramatikkens hus.

 

Eid av Oslo kommune er en del av SPKRBOX-Festivalen 2020. 


SPKRBOX er Norges første og eneste hiphopteaterfestival. Siden 2014 har festivalen vært en møteplass for norske og internasjonale artister og utøvere, men 2020 er året der alt er annerledes. SPKRBOX satser i år på norske og kortreiste forestillinger, arrangementer, kurs og utstillinger - alt i trygge rammer og tilpasset den spesielle tida vi lever i akkurat nå.

November 2020 inntar SPKRBOX scener over hele byen. Det blir ulike arrangementer på Det Norske Teatret, Rommen Scene, Nordic Black

Theatre/Caféteatret, Vega Scene og Nationaltheatret.
Årets festival byr på ikke mindre enn tre urpremierer. Det blir teater, dans, fotoutstilling, konserter og kurs. Følg med på SPKRBOX for hele festival-programmet: Instagram, Facebook og Spkrbox.no

Urpremieren 28. november på Malersalen er utsatt grunnet stengt teater. 

Les mer om hvordan Nationaltheatret ivaretar smittevern knyttet til ditt teaterbesøk her.

Eid av Oslo kommune er produsert av Jovialkontoret i samarbeid med SPKRBOX og er støttet av Kulturrådet og Dramatikkens hus.

SPKRBOX-Festivalen - (14. november – 3. desember 2020) UTSATT - Det Norske Teatret, Caféteatret/Nordic Black Theatre, Vega Scene og Nationaltheatret.

Eid av Oslo kommune er støttet av Kulturrådet og Dramatikkens Hus.

SPKRBOX er støttet av Kulturrådet og Oslo kommune. 

Samarbeidspartnere: Nationaltheatret, Caféteatret/Nordic Black Theatre, Vega Scene, Det Norske Teatret, Dramatikkens Hus og Agenda X – Antirasistisk senter.