Hopp til innhold

Om Susie Wang

Susie Wang har i løpet av de siste årene etablert seg som en av de mest interessante teatergruppene i Norge. De har brutt med rådende trender og skapt en helt egen form for teaterfiksjon med spennende handlingsforløp og imponerende illusjoner.

Susie Wang ble etablert i 2017 av Trine Falch, Martin Langlie, Mona Solhaug og Bo Krister Wallström. De har tidligere laget forestillingene The Hum (2017), Mumiebrun (2018), tildelt Kritikerprisen, Burnt Toast og Licht und Liebe (2020).

Med bakgrunn i en performance-orientert og virkelighetsnær scenekunst (bl.a. i Baktruppen) er fokuset nå å finne nye veier inn i fiksjonen. Eller som de selv sier:

Susie Wang er oppvokst med knust verdensbilde, men i stedet for å reflektere verden i fragmenter, har vi begynt å plukke opp bitene og sette dem sammen til dramatiske forløp.

Produksjonslag

Produsent Nationaltheatret: Ola A. Neegaard.

Produsent Susie Wang: Guro Vrålstad.

Inspisient: Lina Hallem. Sufflør: Heidi Sørsdahl. Scenemester: Sarah Jahn. Lysmester: Frode Finslo. Lydansvarlig: Sven Erga. Lydtekniker: Niklas Adam. Produksjonsansvarlig kostymer: Maren Sælensminde. Forestillingsansvarlig kostymer: Elinor Ström. Rekvisitør: Maja Eline Larssen. Informasjonsansvarlig: Åsta Hoem Hagen. Markedsansvarlig: Jan Lier, Hilde Vibeke Innerby. Språkkonsulenter: Sarah Valentine.

Takk til Einar Granum Kunstfagskole. Susie Wang er støttet av Kulturrådet.