Main menu and utilities

Main menu

Den største kjærlighetshistorien av dem alle

Shakespeares episke fortelling om umulig kjærlighet i suksessregissør Sigrid Strøm Reibos iscenesettelse.

Kjærligheten kan få deg til å risikere alt du er og alt du har. Bare spør Romeo og Julie.

De er unge. De er stormforelsket. Og som alle ungdommer – de har verden for sine føtter. Ingenting er umulig. Men kjærligheten deres er forbudt. Én natt er alt de får.

William Shakespeares kjærlighetshistorie fra slutten av 1500-tallet har blitt en inspirasjon for nesten alle historier vi kjenner om ung og umulig kjærlighet. Når Nationaltheatret og Riksteatret går sammen om å spille originalhistorien, er det med et stort ensemble og satt i scene av en Norges mest ettertraktede regissører.

Sigrid Strøm Reibo er kjent for å gjøre klassikerne tilgjengelige for et stort publikum. Hun står bak prisbelønte teateroppsetninger som Orlando på Rogaland Teater og Som dere vil på Nationaltheatret, og publikumsfavoritten Peer Gynt på Gålå. Nå gir hun oss en ung og frisk versjon av Romeo og Julie, med Hanna-Maria Grønneberg og Herbert Nordrum som de unge elskende – tro mot originalen og troløs mot alle som tror de kjenner historien!

Musikere

Sjur Miljeteig/Øystein Skar

Produksjonslag, Nationaltheatret

Produsent/teknisk produsent: Ola A. Neegaard.

Inspisient: Christina Johannessen, Kine Sørbøe. Maskør: Wibke Schuler. Lysmester: Hanne Marte Griffiths. Lydansvarlig: Magnus Dahle Larssen. Scenemester: Andreas Eskeland, Kjell Gunnar Høen. Produksjonsansvarlig kostymer: Liv M. Tønnessen. Informasjonsansvarlig: Monica Lindanger. Markedsansvarlig: Trine Sandrine Syrrist. DKS-ansvarlig: Kari Nordberg Svendsby. Forestillingsansvarlig kostymer: Tove Klausen, Britt Holm.

Produksjonslag, Riksteatret

Produsent: Rebecca Mathisen.

Inspisient og turnéleder: Christian Venge. Produksjonsassistent og sufflør: Rasmus Ofstad Feidje. Scenemester: Roger Torsteinsen. Lysmester: Cathrine Godager. Lydmester: Morten Haug Serigstad. Kostymeansvarlig: Gro Sundre, Line Jeanette Antonsen. Maskeansvarlig og oppsetningsleder: Erika Brathole. Rekvisitør: Stine Bakken. Kommunikasjonsansvarlig: Lise Juvet og Mette Hægeland Blom.

Pressebilde

Romeo og Julie

Herbert Nordrum og Hanna-Maria Grønneberg.

Foto: Trine Hisdal

Last ned bildet