Main menu and utilities

Main menu

Handlekurv

Kom til Amfiscenen! Vi graver tunneler!

Jonas Corell Petersens nye forestilling graver i nostalgien og er tilegnet de overlevende fra det 20. århundre

Overlevende fra det 20. århundre! Vi lengter etter en tid da vi ikke var nostalgiske! Vi bygger fremtiden av fortidens etterlatenskaper! Det handler om tiden og veien, m.m.! Kom til Amfiscenen! Vi ser på film og graver tunneler!

Regissør og dramatiker Jonas Corell Petersen er tilbake på Nationaltheatret med sin nye forestilling Arbeidstittel: Savnet fellesskap. Petersen har med sitt spesielle scenespråk blitt en av våre mest anerkjente teatermakere, som på absurd, humoristisk og alvorlig vis har tatt for seg de store eksistensielle spørsmålene som vi mennesker kaver med.

Petersens forrige oppsetninger på Nationaltheatret, Øy (2016) og Vi tygger på tidens knokler (2015), fikk strålende kritikker og ble begge nominert til Natt&Dags pris for beste scenekunst, fordi han ifølge juryen har lagt seg for vane å produsere scenekunstslagere ved å lage «upretensiøst meningen med livet-teater, spekket med essayistiske fabuleringer og tankeeksperimentering.»

Se video

  • Arbeiderpartiets automatiske telefonsvarer

    NB: Husk å skru på lyden.

  • Klør det i scratchfingeren?

    Elsker du bambus? Eller savner du bare noen å være sammen med? Bli med inn i DJ-båsen i Arbeidstittel: Savnet fellesskap.

«Når jeg ser tilbake på all din ferd, da er det som om jeg så ut over en slagmark med knuste menneskeskjebner langs alle veiene.»

Henrik Ibsen, 1885

Kunstnerisk lag

Regissør: Jonas Corell Petersen

Komponist og lyddesignerGaute Tønder

Scenograf: Nia Damerell

Kostymedesigner: Ane Aasheim

Lysdesigner: Øyvind Wangensteen

Maskør: Camilla Brandslet

Dramaturg: Kristian Lykkeslet Strømskag

Produksjonslag

Produsent: David Parrish.

Inspisient: Pål Grønli. Scenemester: Hans R. Jarn. Lysmester: Hanne Marte Griffiths. Lydansvarlig: Roy Knudsen. Videoansvarlig: Torbjørn Ljunggren. Produksjonsansvarlig kostymer: Maren Sælensminde. Rekvisitør: Hege Becker Nielsen og Stig André Ristesund. Sufflør: Karoline Enoksen. Informasjonsansvarlig: Åsta Hoem Hagen. Påkleder: Tove Klausen. Markedsansvarlig: Trine Sandrine Syrrist. Tekstoperatør: Sabine Richter.

Takk til

Espen Alknes og Sigurd Myhre.
Randi Fiksdal og Rune Midgard.
Peter Marczak – for fuglefoto.
Norsk institutt for kulturminneforskning – for bilder brukt i forestillingen.

Forestillingen er utviklet med støtte fra Dramatikkens hus.