Main menu and utilities

Main menu

Østenfor kjærlighet, vestenfor drøm

Utvalg og idé: Anne Marit Jacobsen. Musikk: Benedicte Maurseth.

Fra stille til orkan styrke

Opplev Anne Marit Jacobsen og Benedicte Maurseth i et møte med den allsidige og vitale Inger Hagerup. 

I fremføringen Østenfor kjærlighet, vestenfor drøm retter Anne Marit Jacobsen og musiker Benedicte Maurseth fokuset mot folkekjære Inger Hagerup og hennes store og rikholdige dikterskap.

– Det er et hav å ta av. Variasjonene er krevende og mange; fra stille til orkan styrke. Fra sensuell skjørhet til glødende sinne. Fra barnets stemme til alderdommens klokskap, sier Anne Marit Jacobsen om opplesningen på Nationaltheatrets hovedscene.

Gjennom én time med lyrikk, prosa og musikk møter du Inger Hagerup slik de fleste kjenner henne, samtidig som fremføringen også vil by på tekster som ganske sikkert vil overraske.

– Som skuespiller opplever jeg disse tekstene som utfordrende og svært «spillbare». De gir gjenklang i meg på mange måter, og noen tekster kan dermed tolkes med store variasjoner. Når jeg da i tillegg har med meg Benedicte Maurseth, håper jeg dette blir en time som får publikum til å tørste etter mer, sier Anne Marit Jacobsen.

Denne forestillingen er ikke lenger i spill. Trykk her for å se alle aktuelle forestillinger.

Spilles kun 7. og 8. november på Hovedscenen.

35 % lanseringrabatt

Vi lanserer vårens repertoar med 35 prosent rabatt. Gjelder alle forestillinger i 2017 og 2018, ved kjøp torsdag 9. og fredag 10. november. Gjelder ikke allerede rabatterte billetter.

Se hele repertoaret