Hopp til innhold
125 år
Adrian Angelico

Fotograf: Patricia Varela

Adrian Angelico

Karaoke King

Adrian Angelico tar oss med på sin musikalske reise gjennom pop og rock til den enestående internasjonale karrieren som mezzosopran han har i dag.

Den kjente mezzosopranen Adrian Angelico er den første transpersonen som har opptrådt på en amerikansk operascene. I intimkonserten er det karaokeversjonen av hans musikalske oppdagelsesferd vi får være vitne til – og med på! Det er nemlig mulig for alle å melde seg til karaokeopptreden utpå kvelden.

Angelico tilhører den nye generasjonens norske operasangere som arbeider både nasjonalt og internasjonalt med stor fremgang. Han debuterte ved Royal Opera House, Covent Garden i juni 2014 i den utfordrende rollen som Marquise de Merteuil i Luca Francesconis moderne opera Quartett, en rolle han gjentok i 2017 både i Frankrike, Italia og USA.

I 2017 mottok Angelico Norges største operapris, Wilhelmsen-prisen. Våren 2018 debuterte han ved Kungliga Operan i Stockholm som Octavian i Richard Strauss' opera Rosenkavaleren. Han debuterer i tillegg ved Göteborgsoperan i 2019 som Cherubino i Mozarts Figaros bryllup. I høst synger han tittelrollen i Den Norske Opera og Balletts Hans og Grete.

Fredag 21. juni kl. 23.00 i Publikumsfoajeen.