Skylight 2 for 1

Valentinsgave 2 for 1!

Ta med din kjære på den internasjonale suksessforestillingen SKYLIGHT!
«En intelligent kjærlighetshistorie for vår tid!» New York Times

Ta med din kjære på den internasjonale suksessforestillingen Skylight, og få en billett på kjøpet! Tilbudet gjelder alle forestillingene denne våren ved kjøp innen mandag 16. februar kl. 12.00.

KJØP BILLETTER HER

(velg VALENTINES 50%) eller book hos vårt billettkontor på telefonnummer 815 00 811.

Skylight er en fengslende kjærlighetshistorie – med hele samfunnsmaskinen som bakteppe.

Vi møter læreren Kyra Hollis, som jobber på en belastet skole på Londons østkant, når hun en kveld får besøk av tenåringen Edward. Han er sønn av Tom Sargeant, en eldre suksessrik forretningsmann hun hadde et forhold til, for mange år tilbake. Den gang bodde hun hos, og jobbet for, familien Sargeant. Forholdet ble oppdaget, og Kyra flyttet ut. Nå er Edwards mor død, og Tom enkemann. Kan Kyra og Tom finne tilbake til hverandre?

Skylight er en intelligent kjærlighetshistorie av David Hare. Stykket er oversatt av Kjetil Bang-Hansen. I rollene som Kyra og Tom møter vi Marte Engebrigtsen og Lasse Lindtner.

Les mer...

Vi feirer Valentinsdagen lørdag 14. februar på Nationaltheatret!

Forfatter og samlivsterapeut Sissel Gran holder kjærlighetsappell med alvor og humor: Love Hurts – En sorgmunter advarsel. Publikumsfoajeen dukes for romantikk, og i baren selges champagne og kaker. Arrangementet er gratis. Les mer...

  • SKYLIGHT har premiere på Hovedscenen 19. mars.
  • Valentinstilbudet gjelder for alle forestillingene ved kjøp av billetter innen mandag 16.02 kl. 12.00