Heia Flåklypa!

Dra meg baklengs inn i teatret! Flåklypa kommer til Nationaltheatret våren 2017.
Heia Flåklypa!

Endelig blir det teater av Solan, Ludvig og Reodor Felgens verden! Heia Flåklypa! blir førsteklasses familieunderholdning - både for gamle Flåklypa-fans og nye tilhengere. 

Den tradisjonelle melkespannkastekonkurransen nærmer seg, og alle i Flåklypa er sikre på at deres representant Emanuel Desperados går av med seieren. Men det går skumle rykter om at en sterk konkurrent fra Oslo nærmer seg bygda. Samtidig står det gode gamle meieriet i fare for å bli solgt til storkapitalen. Desperados får dessuten tilbud om å kaste for konkurrenten. Her er det noen som ikke har rent mel i posen. Hvem står bak? Hvordan har de tenkt å røve til seg seieren? Og hva i all verden skal Solan og Ludvig gjøre for å forhindre katastrofen?

Med en herlig historie og mye sang og musikk, skal Kjell Aukrusts kjente og kjære skikkelser få liv på scenen. Aukrust har fanget den norske folkesjelen, sies det, og nå skal Riksteatret fange det norske folk. Endelig skal det avgjøres hvem som er best, Flåklypa eller Oslo!

Heia Flåklypa! passer for barn fra fem år og kan oppleves på turné med Riksteatret på 70 ulike steder høsten 2016 og våren 2017, før forestillingen spilles på Nationaltheatret fra juni 2017.

En Riksteatretproduksjon i samarbeid med Nationaltheatret.

Les mer og kjøp billetter til Riksteatret-turneen her

Riksteatret