Bli med på Reisen til julestjernen

For første gang holder vi audition til vår magiske juleforestilling.
Regissør Kjersti Horn.

Nationaltheatret skal igjen produsere den magiske juleforestillingen Reisen til Julestjernen av Sverre Brandt, med planlagt premiere 22. oktober 2016 på teatrets Hovedscene. Det er den anerkjente og prisbelønnede regissøren Kjersti Horn som denne gangen skal blåse nytt liv i Brandts eventyrlige univers. Koreografien er ved Birgitte og Mikkel Olsenlund. 

Alle barn og ungdommer mellom åtte og 18 år er velkomne til å søke om å få komme på audition lørdag 16. april og søndag 17. april, mellom kl. 09.00 og 18.00. Vi søker jenter og gutter med erfaring fra alle typer dans, som ballett, akrobatikk, turn, hip hop og/eller teater. Det er også fint hvis du er glad i å synge. Høres dette ut som noe for deg? 

SØKNADSFRISTEN ER NÅ UTLØPT. Vi takker for at så mange søkte!

Aktuelle kandidater vil bli innkalt via e-post.

Om produksjonen

Produksjonen vil i tillegg til profesjonelle skuespillere og musikere bestå av to lag barn i alderen 8–18 år, med 18 barn på hvert lag, både gutter og jenter.

Aktuelle kandidater må forplikte og ha samtykke fra foreldre at de:
• deltar på audition og i produksjonen.  
• under audition og under prøver/spilleperiode kan bli tatt bilder/video av i pressesammenheng, til bruk i alminnelig markedsføring og i sosiale medier knyttet til Nationaltheatret og forestillingen.
• er tilgjengelig for inntil to prøver per uke, fra og med uke 15 til og med uke 39 (skolenes normale ferier og sommerferie ikke inkludert).
• er tilgjengelig for prøver i uke 40 (skolens høstferie) samt i avsluttende prøver i uke 41 og 42, og at noen av disse vil foregå på dagtid. 
• er tilgjengelig for forestillinger i henhold til spilleplan, forsøksvis fordelt jevnt på to lag, heri inkludert juleferien, i tidsrommet 22. oktober 2016 til og med 14. januar 2017.

Prøvetider og innstudering

Prøvetider og innstudering vil fortrinnsvis bli lagt til tidlig kveld fredager mellom kl. 18.00–21.00 og formiddag/tidlig ettermiddag lørdager mellom kl. 11.00–15.00. Dette gjelder for våren 2016 og frem til høstferien (uke 40). Fra og med høstferien og frem til premiere vil prøver ligge på dagtid. Vi forutsetter samtykke fra foresatte og skole.

Forestillinger

Det skal spilles mange forestillinger over kort tid. Forestillingstider vil i hovedsak ligge slik: Enkle forestillinger hverdager kl. 18.00. Enkle forestillinger lørdager kl. 18.00. Doble forestillinger hverdager kl. 16.00 og 19.00. Doble forestillinger lørdager kl. 15.00 og 18.00.
Forestillingens lengde er ca. to timer inklusive pause. Minste oppmøtetid før forestilling er 30 minutter dersom intet annet er avtalt.
Barn møter og hentes i teatrets resepsjon i forbindelse med forestilling og vil være under ledelse av teatrets personell så lenge de er tilstede.

Arbeidet er lønnet, med et fast honorar for prøvetid og et honorar pr spilte forestilling.

Vi håper å se så mange barn som mulig søker, og lover at dette blir en uforglemmelig opplevelse for alle involverte!

Her kan du lese mer om forestillingen og kjøpe billetter allerede nå.