Barnas National Spesial 4. mars

Barnas National Spesial

Det skjer masse spennende for barna på Nationaltheatret i høst! Bli med på morsomme og spennende aktiviteter for hele familien! Her kan dere få med dere forestillinger, rebuser, lesestunder, kunstnermøter, aktiviteter, utkledning i ekte teaterkostymer, ansiktsmaling og masse spennende teaterlek!

Torsdag 31. august: Forestilling: Barnas teater på Oscarshall

Nationaltheatret flytter inn på Oscarshall! Her kan du bli med inn i barnas magiske og eventyrlige teater – hvor alt kan skje. Nationaltheatret flytter den gullforgylte teaterbuen og fløyelsteppene til utescenen på Oscarshall og tar med seg kjente karakterer fra flere ulike forestillinger. Her kan du oppleve hvordan man egentlig lager en teaterforestilling: Hva må et spennende teaterstykke inneholde? Og hva skjer om kjente og kjære skikkelser fra forestillinger som Reisen til julestjernen og Dyrene i Hakkebakkeskogen møtes på en og samme teaterscene? Les mer her

Holbergrebus og Familiedag med Nils Klims reise til underverdenen på Torshov

I høst spiller Torshovgruppa den eventyrlige fortelling om Ludvig Holbergs Nils Klims reise til underverdenen og det skjer mange spennende aktiviteter for hele familien på Torshovteatret.

Familiedag med Nils Klims reise til Underverdenen

Tid: 23. september kl 14.00-17.00 Sted: Torshovteatret
Lørdag 23. September kan hele familien være med på åpen familiedag på Torshovteatret med paneler og samtaler for de voksne, og morsomme aktiviteter, teaterlek og oppgaver for barna. Åpen café som serverer ferskt bakst, kaffe og brus. Du kan komme og gå når som helst i programmet, som er gratis og åpent for alle. Torshovgruppa arrangerer dagen sammen med Oslo Science Fiction festival.

Holberg-rebus:

Tid: 30. september kl 16.30-18.00 Sted: Torshovteatret
Bli med på en morsom og lærerik Holberg-rebus før forestilling! Teaterformidler Gunhild Kilde leder barna gjennom en spennende løype med oppgaver og lek.
Billett: Kr 30, kjøpes her

Barnas julespesial: KOM i julestemning – hver lørdag i advent

Jul på teatret – lørdag 2. desember kl 11.00-13.00

Bli med på åpningen av julehuset Nationaltheatret, hvor vi tenner lysene i det store juletreet i Publikumsfoajeen. Det blir fortellerstund, vi synger julesanger og går rundt juletreet. I tillegg blir det teaterlek og mulighet til å kle seg ut med ekte teaterkostymer og ansiktsmaling. Ta gjerne med en gave til du vil gi til en som trenger det.
Sted: Publikumsfoajeen. Billett: Kr 50/70 for barn/voksen kjøpes her.

Utendørs jul på teatret – lørdag 9. desember kl 13.00-13.40

Velkommen til utendørs førjulsstemning med julesanger, fortellinger, julegløgg og pepperkaker foran Nationaltheatret 9. desember. Barna kan få ansiktsmaling, og Nationaltheatrets fotograf står klar til å ta årets julekortbilde. Kom og syng julen inn med oss! Gratis og åpent for alle.
Sted: Utenfor Nationaltheatret. Billett: Gratis, det er bare å møte opp.

Jul på teatret – lørdag 16. desember kl 11.00-13.00

Bli med på en hyggelig formiddag med julestemning og morsomme aktiviteter for hele familien på Nationaltheatret. Her kan du få med deg fortellerstund og teaterlek, sang og musikk, lage julepynt og få ansiktsmaling. Kanskje får du også møte noen av karakterene fra årets store juleforestilling Reisen til julestjernen?
Sted: Publikumsfoajeen. Billett: Kr 50/70 for barn/voksen kjøpes her.

  

url: &seaindex=1408
ok The response contains 1 table(s) and 247 rows seaindex=1408 eventlist xml SeaIndex = 1408 PerTime,ShoName

Program